Гребалка за маче

2,600.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Гребалката е стабилна и обезбедува доволно простор за тивок одмор или игри и острење на ноктите. Притоа ги задоволува сите природни потреби на вашето домашно милениче. Има и засолниште за спиење.Таа е погодна за секое домаќинство и може да ја користат мачки од сите возрасти.

Димензии: 60х50см

Место за одмор на мачки и гребалка за нокти