Гребалка за маче

4,500.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Гребалката е стабилна и обезбедува соодветен простор за игра и острење на ноктите. Притоа ги задоволува сите природни потреби на вашето домашно милениче. Таа е погодна за секое домаќинство и може да ја користат мачки од сите возрасти.

Димензии: 60х50х80см.

Боја: Сиво со бело.