Гребалка за маче

990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Гребалката е стабилна и обезбедува соодветен простор за игра и острење на ноктите. Притоа ги задоволува сите природни потреби на вашето домашно милениче. Таа е погодна за секое домаќинство и може да ја користат мачки од сите возрасти.

Димензии: 50х30см

Боја: Розева

 

Место за игра и острење за нокти