Голд Фиш Криспс 100мл

130.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Благодарение на процесот на производство на ниска топлина, Tetra Goldfish Pro храната е многу хранливa.Мулти Крипс формулата-жолтото место содржи крил за подобрување на природните бои и поддршка на растот на мускулите, додека надворешниот црвен прстен ги содржи сите основни хранливи материи Омега-3 и масни киселини за здрав раст.Содржи ракчиња за да се обезбеди висока вкусност. Храната е наменета за златни риби.