Голд Фиш Колор Стик 100мл

155.00 ден

Опис на производот

Пловечките стапчиња за храна целосно ја подобруваат природната боја на рибата. Високиот процент на алги од спирулина промовираат природно боење и отпорност на болести.
Храната е со вредни растителни состојки и особено лесно сварлива.