Воздушна пумпа Tetra APS 50

725.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Големина на аквариум: 10-60 литри
Потрошувачка на енергија: 2W

  • Тивок режим на работа, благодарение на коморите што апсорбираат звук
  • Стабилно куќиште и специјални гумени стапала што апсорбираат вибрации
  • Одличен квалитет и сигурност
  • Високо конзистентен проток на воздух благодарение на моќната, издржлива мембрана
  • Регулатор за проток на воздух
  • Лесна за користење