Воздушна пумпа TETRA APS 300

1,250.00 ден

Опис на производот

Големина на аквариум: 120-300 литри
Потрошувачка на енергија: 4,5W

  • Тивок режим на работа, благодарение на коморите што апсорбираат звук
  • Стабилно куќиште и специјални гумени стапала што апсорбираат вибрации
  • Одличен квалитет и сигурност
  • Високо конзистентен проток на воздух благодарение на моќната, издржлива мембрана
  • Регулатор за проток на воздух
  • Лесна за користење