.

Водоотпорна јакна за планинарење CROCI 40cm

2,372.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Водоотпорна и ветероотпорна јакна за средни раси на кучиња.

Јакната има еластична лента и двојни копчиња за максимално вклопување и удобност, и рефлектирачки ленти за поголема безбедност.