.

Водоотпорна јакна за планинарење CROCI 30-32 cm

2,258.00 ден

Опис на производот

Водоотпорна и ветероотпорна јакна за мали раси на кучиња (2.5-5 kg).

Јакната има еластична лента и двојни копчиња за максимално вклопување и удобност, и рефлектирачки ленти за поголема безбедност.