Вискас Пауч 100g - говедско

29.00 ден

Опис на производот

Месо и животински преработки (36% од кои 94% природни*, вклучувајќи 4% говедско во парче), житарици, минерали (0,6%), протеински екстракт од зеленчук, масла и маснотии  (вклучувајќи 0,1% сончогледово масло) и разновидни шеќери.

Протеин – 7,5%, содржина на масти 5%, неорганска материја 1,6%, сурови влакна 0,30%, влага 84,5%, калциум 0,32%, фосфор 0,22%.

Нутритивни адитиви: Витамин Б1 – 29,4 mg, Витамин Д3 – 250 IU, Витамин Е – 19,6 mg, Бакар (Бакар (II) сулфат пентахидрат) – 1,3 mg, Јод (Безводен Калциум Јодит) – 0,24 mg, Железо (Железо (II) сулфат монохидрат) – 11,9 mg, Манган (Манган сулфат, монохидрат) – 2,4 mg, Цинк (Цинк сулфат, монохидрат) – 17,5 mg.

Мачка од 4 кг. има потреба од 2+1/2 паучи дневно.

Whiskas влажна храна со говедско за мачиња над 1 година.