Бета Ларва Стикс 100мл

265.00 ден

Опис на производот

Бета Ларва Стикс е комплетна храна идеална за бета риби.Содржи биоактивната формула обезбедува силен имунитет и доволно енергија.Обликот, големината и бојата наликуваат на ларви од комарци кои ги сакаат рибите.Храната содржи ракчиња и е извор на квалитетен протеин.Каротеноидите ја истакнуваат светлата боја на рибите.Содржи Омега-3 масни киселини за здрав раст, погоден е за тропска риба и лебди на површината.