ЗА НАС

5shop.mk е  посветен на здравјето и благосостојбата на животните.

Создаден е да Ви помогне да го направите животот на Вашите миленици поубав и посреќен!

Се обидовме сите производи наменети за миленичињата да можете да ги најдете на едно место, да го поедноставиме вашиот избор соодветно на видот, расата, возраста,големината и потребите на Вашето милениче и да Ви овозможиме достава на нарачаните производи до Вашата домашна адреса.

Веруваме дека ќе успееме да Ви помогнеме да го направите вистинскиот избор за Вашиот миленик а воедно да ги намалиме Вашите дневни обврски околу набавките со што ќе можете да поминете повеќе време во дружење со Вашите миленици!